Industrieel

by Loods 5

Woon jij in een oud pand met een industriële uitstraling? Bof jij even! Gelukkig is er ook goed nieuws voor iedereen die een huis met minder karakter heeft. Je brengt die stoere sfeer namelijk ook heel gemakkelijk in de woonkamer van een rijtjeshuis. Als je maar de juiste spullen in huis haalt.

IMG_2989

Vitrinekast WashingtonIMG_2978

IMG_2988

Voor een industriële stijl heeft ieder item in je huis één ding nodig: een functie. Een stoere stalen lamp bijvoorbeeld, is niet gemaakt om alleen maar mooi te zijn. Hij moet tegen een stootje kunnen en lang meegaan. Dat geldt voor alle objecten met een industrieel verleden.

Stevig stofje

Duurzaamheid en functie staan dus centraal. Kies daarom ook voor materialen die tegen een stootje kunnen. Kussenhoezen van denim bijvoorbeeld! Die pillen of pluizen niet en ook de nagels van je kat hebben er amper vat op.Combinatie Routz IMG_2990IMG_2994

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...