Winters groen in huis

by Loods 5

De kerstdagen zitten er weer op, drie koningen is geweest dus de kerstboom mag officieel de deur uit. Naast een spoor van naalden, laat hij meestal ook een groot gat over in je woonkamer waar je natuurlijk het liefst iets neerzet wat equivalent is aan gezellig decembergroen. Het is gevoelsmatig nog te vroeg voor narcissen en bolletjes (ook al staan ze buiten al vrolijk te bloeien), dus wat zet je daar dan neer? Evelien van de Bloemenbrigade biedt hulp.

IMG_4650Evelien verkoopt snijbloemen en allerlei groen vanuit haar blauwgroene keet die sinds vorig jaar voor de deur van Loods 5 Zaandam geparkeerd staat. 'Je kunt in plaats van een grote kamerplant ook heel goed een mooie vaas vullen met een paar mooie takken. Monstera of Philondendron bijvoorbeeld. Of pak bolletjes in met een beetje mos, en hang deze met touwtjes op voor een speels effect. Je hoeft ze dan maar een keer in de twee weken licht te besproeien, en er komen vanzelf wortels aan.'

IMG_4653

Monstera tak per stuk 1,50, Philondendron tak per stuk 0,75. Vaas Evenaar. Display kasje Urban Jungles.

IMG_4658

Bolvaas aan riempje, 30,95. Air plants 4,75 per stuk

IMG_4664

Air Planting setje, Carolijn Slottje 39,95

IMG_4672

Magnolia tak 7,75, Vaas O5Home 45.-

IMG_4677

Bosje Steeneik, 5,50

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

3 reacties over “Winters groen in huis”

Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...