Woonbeurs 2015

by Loods 5

Het stylingteam van Loods 5 was afgelopen week op de VT Wonen & design beurs in de Amsterdam RAI en signaleerde dat we eigenlijk het komende seizoen veel dezelfde woontrends van vorig seizoen terugzien. Loods 5 heeft voor jou een aantal trends op een rijtje gezet. Lees hier meer en laat je inspireren!

vierkantjestylingteamgroenennatuur

Buiten naar binnen halen! Groen was al populair, maar deze trend zet zich voort met het idee 'hoe meer, hoe beter'. Naast cactussen en planten zie je ook veel fossielen, natuurafdrukken (Charlotte) en opgezette dieren (Brigit). De hangplanten zijn favoriet en er wordt veel gecombineerd met zwart staal (Sarah). Ook zie je veel natuurlijke en organische vormen in producten (Tamara).

productennatuur

1: Fauteuil Strike groen leer, 299,95   2: O5Home fotolijst 20X25 15.-   Kruk Sar zwart 89,95 O5Home opbergmand zwart, vanaf 25.-

Lamp Spruitje - nog niet online te koop.

warmekleurenWarme kleuren als diepe roodtinten en okergeel zijn een absolute aanrader komend seizoen. Ook de koper trend is nog lang niet verdwenen! Niet alleen in accessoires, maar ook in meubels zie je koper veel terugkomen. Naast de wat diepere kleuren, zorgen warme pastelkleuren ook voor een warm winterhuis. (Marieke)

productenwarmekleuren Muuto kussen Soft Grid 89.-  House Doctor vloerkleed Sissy 199,50 Puf Small 124,95 House of Colours Australisch schapenvachtje 79.-  Vitra Eames DAW 474.-stoerematerialenStoere materialen worden overal gespot! Staal, beton, kurk, stoer hout en alles heel dik en grof past perfect in het interieur beeld van komend seizoen. De combinatie tegel en beton geven een stoere look aan elk bureau of aanrecht.

productenstoerZuiver klok concrete time 69.-  Zuiver hanglamp Dek 51 229.- X5Home salontafel Wilson 495.-Seletti Diesel bestekset 49.-  Stoel Zara Camel 279.-

Elke Loods 5 vestiging heeft een uniek aanbod. Mede hierdoor kunnen wij niet onze volledige collectie online aanbieden. Wil je meer informatie over jouw favoriete artikel? Check de website of neem contact op met onze klantenservice.
088-6550555  klantenservice@loods5.nl

 

 


Elke Loods 5 vestiging heeft een uniek aanbod. Mede hierdoor kunnen wij niet onze volledige collectie online aanbieden. Wil je meer informatie over jouw favoriete artikel? Check de website of neem contact op met onze klantenservice.
088-6550555  klantenservice@loods5.nl

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...