Loods 5 cadeaukaart image


Loods 5 cadeaukaart

Met een cadeaukaart sla je nooit de plank mis. Vooral niet met de Loods 5 Cadeaukaart, want die is geldig bij al onze winkels, in de webshop en in onze restaurants. De cadeaukaart is onbeperkt te gebruiken en je hoeft het bedrag niet in één keer te besteden.

Bestel je cadeaukaart online met de vaste bedragen van €10, €25, €50 of €100. In de winkels kun je ook terecht voor een cadeaukaart ‘op maat’ met een bedrag naar keuze.

De cadeau- en tegoedkaarten zijn niet inwisselbaar voor contanten en niet te besteden bij Loods 5 Keukens.


Staat er geen krascode op je cadeaukaart? Dan heb je ‘vintage’ exemplaar in handen. Natuurlijk mag je die nog gewoon bij ons besteden, maar je kunt ze alleen in de winkels inleveren. Toch liever online bestellen? Neem dan contact op met de klantenservice om het saldo over te zetten op een nieuwe kaart.


BESTEL HIER JE CADEAUKAART

Loods 5 KrascodeLET OP: Bewaar je gebruikte cadeaukaart goed na een online bestelling. Als je de aankoop retourneert, storten we het aankoopbedrag terug op je oude kaart.


Onvoldoende saldo

Kom je net een paar euro’s tekort om je bestelling af te ronden? Geen probleem, je kunt het restbedrag gewoon bijbetalen met een andere betaalmethode. Staat er juist nog een restant op je kaart, dan kun je dat bedrag een andere keer besteden. Bijvoorbeeld aan een kopje koffie in het restaurant.


Als je meerdere cadeaubonnen tegelijk wilt gebruiken, voer je ze een-voor-een in. Kies na iedere kaart voor een nieuwe betaalmethode en selecteer dan opnieuw de cadeaukaart.


CHECK HIER JE SALDO

Inpakken en afleveren

Als je zelf geen tijd hebt om de cadeaukaart af te leveren bij de ontvanger, doen wij dat graag voor je. Natuurlijk pakken de we kaart mooi in met een doosje en een strik eromheen. Selecteer bij het bestellen een ander afleveradres en kies het adres van de ontvanger.


Tijdens de verzending zijn de cadeaukaarten al opgeladen en geactiveerd, daarom zorgen we voor een veilige verzending met track&trace. Voor de verzending van cadeaukaarten onder de €50 brengen we €3,75 in rekening, we zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van een verzonden kaart.


Je aankoop retourneren

Natuurlijk kun je een bestelling retourneren, ook wanneer je die hebt betaald met je cadeaukaart. We storten het aankoopbedrag dan terug op je gebruikte cadeaukaart. Gooi hem dus niet weg na je bestelling, maar bewaar de kaart tot je helemaal tevreden bent met je aankoop.


Zakelijke mogelijkheden

Ook je zakelijke klanten maak je blij met de Loods 5 Cadeaukaart. Wil je een grote hoeveelheid kaarten bestellen voor je medewerkers of relaties? Neem dan contact op met de klantenservice.