deelnemen bij loods 5

De wereld van retail verandert om ons heen. We zien als ondernemers, als stylisten, als bouwers van merken iedere dag weer nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om ons product of idee aan de zeer zelfbewuste consument te tonen èn, mits er aan een aantal specifieke voorwaarden is voldaan, te verkopen.


De klant staat centraal en heeft een keuze. Zij wil geïnspireerd worden in een wereld vol dagelijkse impulsen, ze wil de rust van de juiste keuze en ze wil beschikken over een product voor de juiste prijs, op het juiste moment en plaats.

Locaties

Loods 5 beschikt momenteel over drie winkels. De winkel in Zaandam is gevestigd in de monumentale industriële voormalige Bruynzeel hallen en heeft een vloeroppervlakte van ca. 20.000 m2. De tweede winkel in Sliedrecht heeft een omvang van ca. 15.000 m2. Daarnaast hebben wij recentelijk een winkel geopend in Amersfoort. Deze zelf ontwikkelde nieuwbouw is gelegen aan de A1 heeft een omvang van ca. 17.000 m2.


etages

De winkels van Loods 5 zijn verdeeld over een etage en een begane grond. Op de etage worden de afdelingen vertegenwoordigd door een beperkt aantal deelnemers. Ruimte op de begane grond (units) t.b.v. accessoires en decoratie is beschikbaar vanaf ca. 20 m2 tot ca. 60 m2. Op deze twee lagen treffen onze bezoekers de volgende overzichtelijke afdelingen:


formule

Loods 5 is een detailhandelsformule welke zich richt op woon- en lifestyle gerelateerde producten(-groepen). Loods 5 faciliteert middels haar winkels, aan 'deelnemers', verkoopruimte. Deelnemers zijn o.a. importeurs, agenten, groothandelaren en interieur merken die door onze on- en offline faciliteiten in staat worden gesteld rechtstreeks aan de consument te verkopen. Een gesloten product- en prijsinformatie systeem draagt zorg voor de verwerking van betalingen via één centraal afrekensysteem. Loods 5 draagt ondermeer zorg voor de winkel en merkbeleving door een collectief marketing en communicatiebeleid te voeren. Daarnaast zet Loods 5 zich in voor het 'collectioneren middels de deelnemers'. Loods 5 is altijd op zoek naar vernieuwende productgroepen welke aansluiten bij de diverse afdelingen in de winkels.

look & feel

Loods 5 heeft een eigentijds karakter. De formule biedt het winkelend publiek een unieke beleving op het gebied van interieur en inrichting, waarbij inspirerende presentaties, heldere product- en bestelinformatie, goede klantenservice en de meest volledige collectie stijlen naadloos op elkaar aansluiten. Aan deelnemers wordt on- en offline retail gefaciliteerd middels één merkbeleving, één voordeur. Het uitgangspunt is dat de producten en merken elkaar onder één dak versterken, waarbij volume, beschikbaarheid en prijs van het aanbod een grote rol spelen. Loods 5 is bewust geen shop-in-shop formule, waarbij voor iedere individuele deelnemer op maat gewerkt wordt.


Loods 5 faciliteert o.a. de volgende diensten:
- Winkel locaties / locatiebeheer
- Websites (shops) / websitebeheer
- Presentatie van merk en product
- Centraal gestuurde marketing en communicatie (on- en offline)
- Toegankelijk automatisering / product -en omzet informatie systeem
- Personeel (verkoop, informatie, interne logistiek en transport)


Daarnaast beschikt Loods 5 over een aantal partners gespecialiseerd in o.a.:
- Unit onderhoud
- Elektrotechnische installaties
- Productfotografie en beeldproductie (Extra)
- Styling en presentatie
- Transportdiensten / fulfillment

Deze laatst genoemde diensten vallen buiten de tarieven van Loods 5 en worden rechtstreeks door haar partners aan de deelnemer in rekening gebracht.


de webwinkel rekent Loods 5 Web een vaste maandelijkse vergoeding plus een commissie. Is deelname aan Loods 5 iets voor uw onderneming of merk?
Heeft u behoefte aan meer of meer specifieke informatie?

Voor het maken van een afspraak op één van onze locaties kunt u contact opnemen met Loods 5 via 088-6550555 of via deelnemen@loods5.nl

Vergeet niet eerst je in te schrijven!

INSCHRIJFFORMULIER