Shop nu online zonder verzendkosten tot en met 18 december!

 

SCHOONMAKER (FULLTIME)


Loods 5 is een midden-groot winkelbedrijf in de meubel-, design- en woonaccessoiresbranche. Buiten de vele deelnemers die Loods 5 huisvest, creëert Loods 5 woonconcepten en interieurstijlen. Loods 5 beheert tevens meerdere huislabels, ieder met eigen vormgeving en karakter. Loods 5 is jong van geest, dynamisch in omvang en vol met energie.


Wat houdt de functie in?

Voor Loods 5 Zaandam zoeken we naar een enthousiaste schoonmaker. Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor het schoonmaken en –houden van de gehele winkel, toiletten, kantoor, etc. De werktijden zijn van 09.15 uur tot 17.45 uur. Aangezien Loods 5 Zaandam 7 dagen per week en op feestdagen geopend is, is werken op deze dagen een vereiste.


Waar?

Loods 5 - Zaandam


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN?

- Het schoonmaken en -houden van de gehele winkel, toiletten, kantoor, etc.;


WAT VRAGEN WIJ?

- Ervaring als schoonmaker;
- Zelfstandig kunnen werken;
- Fulltime (40 uur) beschikbaar;
- Flexibele inzetbaarheid op alle dagen van de week en feestdagen.


Opmerkingen

Heb je ruime ervaring als schoonmaker en ben je representatief? Stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Roy Nieuwkoop ( Bedrijfsleider )

Naar online sollicitatie formulier!

Als het klikt tussen ons, bieden wij een prettige werksfeer en een marktconform salaris. Daarnaast biedt Loods 5 een reiskostenvergoeding voor maximaal 20 km enkele reis.Print Pagina