Zondag 5 maart zijn alle winkels van Loods 5 open! Kom je shoppen in Amersfoort, Sliedrecht of Zaandam?

 

MEDEWERKER HORECA (WEEKEND/OPROEP)


Loods 5 is een midden-groot winkelbedrijf in de meubel-, design- en woonaccessoires branche. Buiten de vele deelnemers die Loods 5 huisvest heeft Loods 5 ook een horecagelegenheid, Loods 5 Lekkers. Loods 5 lekkers staat voor een gezonde kaart vol met heerlijke gerechten, waar servicegerichtheid en een ongedwongen sfeer centraal staan.


Wat houdt de functie in?

Voor Loods 5 Zaandam zoeken wij naar een enthousiaste harde werker met een flinke dosis motivatie en passie voor het horeca vak! Als horecamedewerker ben jij verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden op de werkvloer en in de keuken. Samen met het team zorg jij ervoor dat het restaurant er altijd perfect uitziet en goed draait. Je bent klant- en service gericht en streeft altijd naar het beste resultaat. Je bent vooruitstrevend en bereid je 100% in te zetten voor Loods 5 Lekkers.

De werktijden zijn van 09.15 – 17.45. Aangezien Loods 5 Zaandam 7 dagen per week, op alle tweede feestdagen en in schoolvakanties geopend is, is beschikbaarheid en flexibiliteit een vereiste.


Waar?

Loods 5 - Zaandam


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN?

- Kassa werkzaamheden;
- Klaarmaken van diverse broodjes en gerechten - Algemene werkzaamheden in de keuken (o.a. het spoelen van de vaat);
- 100% klantgerichtheid en servicegerichtheid;
- Aanvullende (schoonmaak)werkzaamheden in het restaurant.


WAT VRAGEN WIJ?

- Ervaring in een soortgelijke functie;
- Kennis van HACCP-regelgeving;
- Representatief en communicatief vaardig;
- Flexibiliteit en welwillendheid;
- Beschikbaar in weekenden, vakanties en op feestdagen;
- Oog voor detail, kwaliteit en hygiëne;
- Passie en enthousiasme voor gezonde voeding en de horeca;
- Krachtige en positieve houding.


Opmerkingen

Herken jij jezelf in deze functie omschrijving? Ben je daarnaast enthousiast, flexibel en is jouw streven Loods 5 lekkers naar een hoger niveau te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waar wacht je op? Stuur je CV en motivatiebrief via deze link t.a.v. Talita Godijn.

Als het klikt tussen ons, bieden wij een prettige werksfeer, afwisselend werk en een marktconform salaris. Daarnaast biedt Loods 5 een reiskostenvergoeding voor maximaal 20 km enkele reis.Print Pagina