WINKEL-/KASSAMEDEWERKER (WEEKEND/OPROEP)


Loods 5 is een midden-groot winkelbedrijf in de meubel-, design- en woonaccessoiresbranche. Buiten de vele deelnemers die Loods 5 huisvest, creëert Loods 5 woonconcepten en interieurstijlen. Loods 5 beheert tevens meerdere huislabels, ieder met eigen vormgeving en karakter. Loods 5 is jong van geest, dynamisch in omvang en vol met energie.


Wat houdt de functie in?

Voor Loods 5 Zaandam zoeken we naar een medewerker die ons (winkel)team komt versterken. Buiten de kassawerkzaamheden vind je het ook leuk om algemene winkel taken op je te nemen. Dit zijn taken als het bevoorraden van de winkel en het netjes houden van de winkelvloer. Je bent "outgoing" en plezierig in de omgang. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten in de winkel.

De werkzaamheden vinden met name plaats in de weekenden inclusief de feestdagen en schoolvakanties. Beschikbaarheid op deze dagen en flexibiliteit in deze periodes is een vereiste. De werktijden vallen tussen 09.15 uur en 17.45 uur.


Waar?

Loods 5 - Zaandam


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN?

- Kassawerkzaamheden;
- Klanten te woord staan in de winkel;
- Aanspreekpunt kassagebied.


WAT VRAGEN WIJ?

- MBO werk en denkniveau;
- Minimaal 1 jaar werkervaring in retail of soortgelijke branche;
- Representatieve uitstraling;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- 100% klantgericht;
- Inzetbaar op 1 dag in het weekend;
- Inzetbaar doordeweekse dag is een pré;
- Extra inzetbaar in de vakanties.


Opmerkingen

Herken jij jezelf in deze functie omschrijving? Ben je daarnaast enthousiast, flexibel en hou je van lekker eten? Waar wacht je op? Stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Roy Nieuwkoop ( Bedrijfsleider ) via onderstaande link:

Naar online sollicitatie formulier!

Als het klikt tussen ons, bieden wij een prettige werksfeer, afwisselend werk en een marktconform salaris. Daarnaast biedt Loods 5 een reiskostenvergoeding voor maximaal 20 km enkele reis.Print Pagina