ALLROUND WINKELMEDEWERKER (FULLTIME)


Loods 5 is een midden-groot winkelbedrijf in de meubel-, design- en woonaccessoiresbranche. Buiten de vele deelnemers die Loods 5 huisvest, creëert Loods 5 woonconcepten en interieurstijlen. Loods 5 beheert tevens meerdere huislabels, ieder met eigen vormgeving en karakter. Loods 5 is jong van geest, dynamisch in omvang en vol met energie.


Wat houdt de functie in?

Voor Loods 5 Zaandam zoeken we naar een enthousiaste winkelmedewerker. Onder de werkzaamheden vallen o.a. het assisteren van klanten tijdens het winkelen en de verkoop, verzamelen van verkochte meubels en artikelen voor transport en afhaal, het op orde houden van de winkelvloer en het assisteren bij het logistieke proces. Om allround ingezet te kunnen worden is het belangrijk dat je fysiek is staat bent (met hulpmiddelen) om overweg te kunnen met het tillen en verplaatsen van meubels.

De werktijden zijn van 09.15 uur t/m 17.45 uur. Aangezien Loods 5 Zaandam daarnaast 7 dagen per week, op feestdagen en in schoolvakanties geopend is, is beschikbaarheid en flexibiliteit op deze dagen een vereiste


Waar?

Loods 5 - Zaandam


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN?

- Assisteren van klanten tijden het winkelen en de verkoop;
- Artikelen verzamelen voor transport en afhaal;
- Het op orde houden van de winkelvloer;
- Ondersteunende werkzaamheden in de winkel zoals het verplaatsen van meubilair;
- Verwerken van binnenkomende meubels en accessoires.


WAT VRAGEN WIJ?

- MBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 2 jaar werkervaring in retail of soortgelijke branche;
- Representatief;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Fysiek sterk;
- Beschikbaarheid in de weekenden en op feestdagen;
- Servicegericht ingesteld.


Opmerkingen

Herken jij jezelf in deze functie omschrijving? Ben je daarnaast enthousiast, flexibel en hou je van lekker eten? Waar wacht je op? Stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Roy Nieuwkoop ( Bedrijfsleider ) via onderstaande link:

Naar online sollicitatie formulier!

Als het klikt tussen ons, bieden wij een prettige werksfeer, afwisselend werk en een marktconform salaris. Daarnaast biedt Loods 5 een reiskostenvergoeding voor maximaal 20 km enkele reis.Print Pagina