ALLROUND WINKELMEDEWERKER (WEEKEND/OPROEP)


Loods 5 is een midden-groot winkelbedrijf in de meubel-, design- en woonaccessoiresbranche. Buiten de vele deelnemers die Loods 5 huisvest, creëert Loods 5 woonconcepten en interieurstijlen. Loods 5 beheert tevens meerdere huislabels, ieder met eigen vormgeving en karakter. Loods 5 is jong van geest, dynamisch in omvang en vol met energie.


Wat houdt de functie in?

Voor de vestiging Zaandam zijn wij op zoek naar een fysiek sterke medewerker die ons winkelteam in de weekenden komt versterken. Onder de werkzaamheden vallen o.a. het verwerken van verkochte meubels voor transport en afhaal, assisteren bij het logistieke proces, het op orde houden van de winkelvloer en het bieden van een helpende hand aan onze klanten tijdens het winkelen. Een goede omgang met collega's en onze klanten staat in deze functie centraal. Om allround ingezet te kunnen worden is het belangrijk dat je fysiek is staat bent (met hulpmiddelen) om overweg te kunnen met het tillen en verplaatsen van (zware)meubels.

De werkzaamheden vinden met name plaats in de weekenden, inclusief de feestdagen en schoolvakanties. Beschikbaarheid op deze dagen en flexibiliteit in deze periodes is een vereiste. De werktijden vallen tussen 09.15 uur en 17.45 uur.


Waar?

Loods 5 - Zaandam


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN?

- Verkochte meubels verwerken voor transport en afhaal;
- Ondersteunende werkzaamheden in de winkel zoals het verplaatsen van meubilair;
- Verwerken van binnenkomende meubels en accessoires;
- Het op orde houden van de winkelvloer;
- Bieden van een helpende hand aan onze klanten tijdens het winkelen.


WAT VRAGEN WIJ?

- MBO werk- en denkniveau;
- Werkervaring in retail of soortgelijke branche;
- Representatieve uitstraling;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Fysiek sterk;
- Servicegericht ingesteld.


Opmerkingen

Herken jij jezelf in deze functie omschrijving? Ben je daarnaast enthousiast, flexibel en hou je van lekker eten? Waar wacht je op? Stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Roy Nieuwkoop ( Bedrijfsleider ) via onderstaande link:

Naar online sollicitatie formulier!

Als het klikt tussen ons, bieden wij een prettige werksfeer, afwisselend werk en een marktconform salaris. Daarnaast biedt Loods 5 een reiskostenvergoeding voor maximaal 20 km enkele reis.Print Pagina