Hemelvaartsdag zijn al onze winkels open! Kom je shoppen in Amersfoort, Sliedrecht of Zaandam?

 

Verkoopmedewerker Keukens (fulltime)


Loods 5 is een midden-groot winkelbedrijf in de meubel-, design- en woonaccessoires- branche. Buiten de vele deelnemers die Loods 5 huisvest creëert Loods 5 ook woonconcepten en interieurstijlen. Loods 5 beheert meerdere huislabels, ieder met een eigen vormgeving en karakter. Loods 5 is jong van geest, dynamisch in omvang en vol met energie.


Wat houdt de functie in?

Voor HR keukens, de geheel vernieuwde keukenafdeling binnen Loods 5 Zaandam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren verkoopmedewerker. Onder de werkzaamheden vallen het inspirerend adviseren van de klanten bij de aanschaf van een keuken, het maken van een passend ontwerp, het uitwerken van de verkochte keukens en aanverwante artikelen en de orderverwerking naar de leverancier(s). Wij zoeken een gesprekspartner voor onze klanten, iemand met passie voor keukens en interieur en de skills om deze passie over te brengen op de klanten om zo tot de mooiste ontwerpen te komen en daaruit tot verkoop. Kortom een allrounder.

De werkzaamheden vinden plaats vanuit HR keukens in Zaandam. Omdat loods 5 Zaandam 7 dagen per week is geopend is het werken op één van de dagen in de weekenden en de feestdagen een vereiste.


Waar?

Loods 5 - Zaandam


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN?

- Verkopen van keukens, toebehoren, de verwerking van de orders naar de leverancier(s) en de eventuele service die uit de verkoop van de orders voortvloeit;
- Adviseren van klanten - Maken van inspirerende keuken ontwerpen;
- Uitwerken van de verkochte keukens in het programma Kims (Design);
- Algemene werkzaamheden in showroom zoals het op orde houden afdeling etc.;
- Diverse nader te bepalen specifieke verantwoordelijke taken binnen keukens en slapen;
- Het werken in een team van gelijkwaardige enthousiaste en ervaren collega’s.


WAT VRAGEN WIJ?

- MBO/HBO werk en denkniveau;
- Sales gerichte mentaliteit;
- Ervaring met Kims (Design) of soortgelijke keukenbranchesoftware is een pre.;
- Minimaal 2 jaar werkervaring in de keukenbranche;
- Creatief met ruimtelijk inzicht;
- Representatieve uitstraling en klantgericht;
- Goede communicatieve en contactuele eigenschappen;
- Wonende maximaal 50 km rondom Zaandam.


Opmerkingen

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en voel jij je aangesproken tot deze vacature? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief via de onderstaande link naar HR Keukens:

Naar online sollicitatie formulier!

Als het klikt tussen ons, bieden wij een prettige werksfeer, afwisselend werk en een marktconform salaris. Daarnaast biedt Loods 5 een reiskostenvergoeding voor maximaal 20 km enkele reis.Print Pagina