Kassa Medewerker (weekend/oproep)


Loods 5 is een midden-groot winkelbedrijf in de meubel-, design- en woonaccessoires branche. Buiten de vele deelnemers die Loods 5 huisvest heeft Loods 5 ook een horecagelegenheid, Loods 5 Lekkers. Loods 5 lekkers staat voor een gezonde kaart vol met heerlijke gerechten, waar servicegerichtheid en een ongedwongen sfeer centraal staan.


Wat houdt de functie in?

Voor Loods 5 Zaandam zoeken wij naar een enthousiaste harde werker met een flinke dosis motivatie en passie voor het horeca vak! Als kassamedewerker ben jij verantwoordelijk voor het opnemen van de bestelling en service bieden aan onze klanten. Samen met het team zorg jij ervoor dat het restaurant er altijd perfect uitziet en goed draait. Je bent klant- en service gericht en streeft altijd naar het beste resultaat. Je bent vooruitstrevend en bereid je 100% in te zetten voor Loods 5 Lekkers.

De werktijden zijn van 09.15 - 17.45. Aangezien Loods 5 Zaandam zeven dagen per week en op alle tweede feestdagen en in schoolvakanties geopend is, is beschikbaarheid en flexibiliteit een vereiste.


Waar?

Loods 5 - Zaandam


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN?

- Kassa werkzaamheden;
- 100% klantgerichtheid en servicegerichtheid;
- Aanvullende (schoonmaak)werkzaamheden in het restaurant.


WAT VRAGEN WIJ?

- Representatief en communicatief vaardig;
- Flexibiliteit en welwillendheid;
- Beschikbaar in weekenden, vakanties en op feestdagen;
- Krachtige en positieve houding.


Opmerkingen

Herken jij jezelf in deze functie omschrijving? Ben je daarnaast enthousiast, flexibel en is jouw streven Loods 5 lekkers naar een hoger niveau te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waar wacht je op? Stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Talita Godijn.

Naar online sollicitatie formulier!

Als het klikt tussen ons, bieden wij een prettige werksfeer, afwisselend werk en een marktconform salaris. Daarnaast biedt Loods 5 een reiskostenvergoeding voor maximaal 20 km enkele reis.Print Pagina