Tweede pinksterdag zijn al onze winkels open! Kom je shoppen in Amersfoort, Sliedrecht of Zaandam?

 

werken bij loods 5


Als je graag in een creatieve, inspirerende en dynamische omgeving wilt werken, is het werken bij Loods 5 echt iets voor jou. Loods 5 creëert in samenwerking met haar deelnemers woonconcepten en interieur stijlen. Loods 5 beheert ook meerdere huislabels, ieder met eigen vorm en karakter. De verschillende vestigingen van Loods 5 hebben een eigen unieke identiteit en sfeer. Toch hebben ook alle vestigingen van Loods 5 iets gemeen, het zijn stuk voor stuk de mooiste woonwarenhuizen van Nederland!


Het werken bij Loods 5 doe je niet alleen om de unieke werkomgeving maar ook vanwege het plezier. Je krijgt alle ruimte om daar je energie en inspiratie uit te halen. Of je nu als styliste de verschillende sferen in de winkels bepaalt, als winkel/transport medewerker de klanten blij kan maken met hun nieuwe artikelen of als inkoop medewerker op het hoofdkantoor de nieuwe collectie van één van de huismerken bepaalt. Iedereen die bij ons werkt, levert met zijn of haar enthousiasme een belangrijke bijdrage aan de totale winkelbeleving van Loods 5.


Wat kan je van ons verwachten als je solliciteert:

Iedereen die solliciteert ontvangt een ontvangstbevestiging. Er wordt vervolgens een eerste selectie gemaakt van alle binnengekomen brieven en cv's. Aan de hand van deze selectie word je uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking. Daarna volgt er altijd een tweede gesprek en een proefochtend zodat je kennis maakt met de collega's en het werk. Als we na deze proefochtend beiden enthousiast zijn, doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel.

Wil jij graag bij Loods 5 werken? Kijk dan snel voor een vacature bij een vestiging bij jou in de buurt:Stages Amersfoort, Zaandam of Sliedrecht


Voor Amersfoort, Sliedrecht of Zaandam hebben we nog enkele plekken voor een stagiair(e).

  1. Stage O5/X5Home Winkel Sliedrecht
  2. Stage O5/X5Home Winkel Amersfoort
  3. Stage Magazijn Medewerker Zaandam
  4. Stage Online Communicatie Design 5 & Art Zaandam
  5. Stage Fotografie & Video Hoofdkantoor Haarlem
  6. Stage Media Vormgever Hoofdkantoor Haarlem
  7. Stage Winkel Amersfoort