Vahram Muratyan Humeur

Prijs:
€ 59,95
Artikelomschrijving

De Vahram Muratyan Collection van Image Republic bestaat uit verschillende posters. De posters bestaan uit een combinatie van twee items die een gelijkenis met elkaar hebben, bijvoorbeeld twee verschillende gebouwen of twee verschillende dranken. De poster Humeur is een illustratie een vrolijk en een boos humeur. De poster Humeur heeft een afmeting van 50 cm x 40 cm en wordt zonder lijst geleverd.

Elke poster van Image Republic is gedrukt op Tintoretto Art Paper met een hoge printkwaliteit. Het Tintoretto Art Paper en het karton van de verpakkingen zijn zuurvrij. Om de printkwaliteit hoog te houden, raden wij aan om de poster niet in het zonlicht te hangen. De achterkant van elke poster bevat een certificaat van echtheid.

Wees voorzichtig met het uitpakken van de poster en doe dit alleen als de poster meteen wordt ingelijst. Raak de poster niet met de handen aan om vingervlekken te voorkomen. Mochten er toch vingervlekken op de poster zitten, deze kunnen dan voorzichtig verwijderd worden met een schone, droge doek.

Vahram Muratyan Humeur Prijs:
€ 59,95
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
Afmeting: 50 cm x 40 cm.
 • Zaandam

   : 

  Kunst Afdeling NAT

 • Sliedrecht

   : 

 • Amersfoort

   : 

Voorraad is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!