STAGE MAGAZIJNMEDEWERKER


De Fineerfabriek is een onderneming die verantwoordelijk is voor de in- en verkoop van de huismerken van Loods 5. De Fineerfabriek heeft verschillende merken: X5banken (banken op bestelling), Slapen, X5home (voorraad meubelen), O5 home (basic accessoires) en Colours (kleurrijke accessoires). De Fineerfabriek heeft haar eigen verkoopteams binnen de Loods 5 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam. Zowel Loods 5 als de Fineerfabriek zijn snel groeiende organisaties.


Wat houdt de functie in?

Binnen ons magazijn team in Zaandam zal je een afwisselende stage hebben waar geen dag hetzelfde is. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit ontvangst van binnenkomende goederen en uitgifte van goederen, orders picken en het op orde houden van het magazijn, tevens het assisteren bij het logistieke proces van onze WEB-bestellingen. Natuurlijk zijn de werkzaamheden relevant voor jouw stage-eisen.

De werktijden vallen grotendeels tussen 08.30 uur en 17.00 uur op doordeweekse dagen. Het is een vereiste dat je op de maandagen beschikbaar bent.


Waar?

Loods 5 - Zaandam


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN?

- Binnenkomst en uitgifte goederen;
- Orders picken;
- Op orde houden van het magazijn;
- Assisteren bij het logistieke proces van onze WEB-bestellingen;
- Verkochte meubels verwerken voor transport en afhaal.


WAT VRAGEN WIJ?

- MBO werk en denkniveau;
- Fysiek sterk;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Flexibel;
- Teamspeler;
- Stressbestendig.


Opmerkingen

Tijdens de stage is het belangrijk dat je fysiek in staat bent (met hulpmiddelen) om overweg te kunnen met het tillen en verplaatsen van meubels. Herken jij jezelf in deze functieomschrijving? Ben je daarnaast sociaal vaardig, flexibel en heb jij affiniteit met wonen, meubels en onze formule? Waar wacht je op.

Stuur je CV en motivatiebrief via deze link.Print Pagina