Stage Fotografie & Video


Een duidelijke productfoto van een nèt binnen gekomen nieuwe stoel, een grappig filmpje over werken bij Loods 5, een inspirerende foto van een door onze stylisten gemaakte opstelling, allemaal voorbeelden van de content die op de creative afdeling van Loods 5 wordt gemaakt. Onze website is elke dag in beweging, en ook op social media inspireren en informeren wij onze klanten graag dagelijks met nieuwe beelden uit onze winkels. De aanvoer van nieuwe producten naar onze winkels ligt hoog en wisselt elke dag, onze stylistes maken daar weer sfeer presentaties van, en dus is de hoeveelheid aan visueel interessante beelden heel groot.

De foto's die wij maken worden weer verspreid op ons blog en website, en vinden op social media weer hun weg om vervolgens gepind en gedeeld te worden door onze duizenden volgers. Op het gebied van video is nog een hoop te ontdekken, en zijn er veel mogelijkheden om leuke en mooie filmpjes te maken waar klanten enthousiast van raken om naar Loods 5 te komen. Kortom, de jongste afdeling van Loods 5 heeft een enthousiaste en creative stagiair veel te bieden!.


Wat houdt de functie in?

Binnen ons kleine creatieve team zul je een afwisselende stage hebben, waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt de ruimte om jouw skills uit te breiden en te verbeteren door nauw samen te werken met de Creative Producer en de andere leden van het creatieve team. Natuurlijk zijn de werkzaamheden relevant voor jouw stage-eisen.


Waar?

Loods 5 - Zaandam (Hoofdkantoor). Periode na de zomervakantie, +/- 6 maanden.
Werktijden zijn van 9:00 uur tot 17:30 uur.


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN?

- Productfotografie;
- Fotografie van de sfeerpresentaties in onze winkel;
- Fotografie voor Social media en ons blog;
- Fotografie t.b.v. de website en interne nieuwsbrieven;
- Produceren van Video content voor de website en ons YouTube kanaal;
- Meedenken over creatieve concepten binnen Loods 5.


WAT VRAGEN WIJ?

- Behendig met Adobe pakket (InDesign, Illustrator, Photoshop) en FCP;
- Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
- Affiniteit met de interieurbranche;
- Affiniteit met marketing;
- Zelfstandige en flexibele houding;
- Niet meer dan een uur reistijd.


Opmerkingen

Herken jij jezelf in deze stage? Ben je daarnaast creatief, flexibel en heb jij affiniteit met wonen, lifestyle en onze formule? Dan zien we jouw stage sollicitatie, inclusief CV, motivatiebrief en portfolio, graag tegemoet via deze link !Print Pagina