Spruitje lamp Big Brother

Prijs:
€ 399,00
Artikelomschrijving

Wat een bijzonder project van Jonael van der Sloot! Onder de naam Spruitje combineert hij natuur met interieurinrichting. Een voorbeeld hiervan zijn deze prachtige lampen, die hij niet alleen heeft ontworpen maar ook zelf maakt in zijn atelier in Amsterdam.
Een pronkstuk voor je huis!
Deze trendy ‘duurzame werelden’ brengen de natuur op een superoriginele manier in jouw huis! De plantenwereldjes in glaswerk hebben bijna geen verzorging nodig. Het is een mini ecosysteempje waar de ene plant de ander zal vervangen waardoor het tuintje zal voortleven en andere vormen en verschijningen kan aannemen.
Ze zijn allemaal persoonlijk samengesteld door Jonael van der Sloot. Elke lamp is uniek: geen massa productie maar persoonlijk handwerk!
LET OP: DIT PRODUCT IS ALLEEN AF TE HALEN IN 1 VAN ONZE VESTIGINGEN.

Spruitje lamp Big Brother Prijs:
€ 399,00
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
Deze trendy ‘duurzame werelden’ brengen de natuur op een superoriginele manier in jouw huis! De plantenwereldjes in glaswerk met lamp hebben bijna geen verzorging nodig. Het is een mini ecosysteempje waar de ene plant de ander zal vervangen waardoor het tuintje zal voortleven en andere vormen en verschijningen kan aannemen. Te koop bij de Rebellenclub @ Loods 5. Rebellenclub
 • Zaandam

   : 

  Rebellenclub

 • Sliedrecht

   : 

  Rebellenclub

 • Amersfoort

   : 

  Rebellenclub

Voorraad is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!