Brand New! Klik hier voor onze nieuwe Bèta website en shop daar met 10% korting!

 

Slimm Outside Loveseat

Prijs:
€ 1.593,00
Design 5 Artikelomschrijving

Sterk design, een goede kwaliteit en een zeer scherpe prijs vormen de basis voor de Design5 collectie, het eigen label van Design 5 dat alleen te koop is bij Loods 5. Slimm Loveseat is de perfecte loveseat om te combineren met onze populaire Slimm Bank. De loveseat wordt op dezelfde hoogte en in dezelfde stijl gemaakt als de Slimm Bank voor een comfortabel en strak geheel. De Slimm Loveseat is bekleed met soepel anilineleer waarvan de naden naar buiten toe worden afgestikt (outside). Dat geeft deze comfortabele en tijdloze loveseat nóg meer karakter.

Afmetingen: breedte 106 cm, zitbreedte 90 cm.

Let op: deze loveseats worden op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van 8-10 weken. Vanwege de levertijd van dit product wordt de leverdatum van de loveseat in overleg afgesproken. Na het plaatsen van de bestelling nemen wij contact met u op omtrent de levering van de loveseat.

Tip: Bestel de Slimm Loveseat gelijk met de Slimm Bank of Slimm Hocker om kleurverschil tussen de meubels te voorkomen.

Slimm Outside Loveseat Prijs:
€ 1.593,00
Bekijk meer van: Design 5
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
De bekleding van de Slimm kiest u zelf uit de vele kleuren (zie voor de andere mogelijkheden de Slimm 286) en soorten anilineleer, een leersoort die wordt gekleurd in een natuurlijk verfbad en afgewerkt met een zo minimaal mogelijke beschermlaag. Dit natuurlijke leer neemt snel je eigen lichaamstemperatuur aan. Geen koude loveseat dus, maar uitnodigend warm en zeer comfortabel. Het frame wordt gemaakt van een beukenhouten frame met een metalen binnenwerk dat is gevuld met nozagvering, zachte koudschuim en 2-komponentenvulling. De Slimm Loveseat wordt standaard geleverd met zwart metalen poten (18 cm). Het afgebeelde model is uitgevoerd in leertype Categorie C, Sauvage. Let op: deze loveseats worden op bestelling gemaakt, hebben een levertijd van 8-10 weken en kunnen niet geretourneerd worden.

In de Slimm collectie is ook een bank, hoekopstelling, loungebank, fauteuil of hocker verkrijgbaar. Alles in verschillende maten en uitvoeringen in leer en stof en ook in een uitvoering zonder de naar buiten gestikte naden. Informeer naar de mogelijkheden of kom langs bij Loods 5.
 • Zaandam

   : 

  Design Afdeling (showmodel)

 • Sliedrecht

   : 

  Design Afdeling (showmodel)

 • Amersfoort

   : 

  Design Afdeling (showmodel)

Voorraad is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!