VERKOOPMEDEWERKER BANKEN X5 / SLAPEN (FULLTIME)


De Fineerfabriek is een onderneming die verantwoordelijk is voor de in- en verkoop van de huismerken van Loods 5. De Fineerfabriek heeft verschillende merken: X5banken (banken op bestelling), Slapen, X5home (voorraad meubelen), O5 home (basic accessoires) en Colours (kleurrijke accessoires). De Fineerfabriek heeft haar eigen verkoopteams binnen de Loods 5 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam. Zowel Loods 5 als de Fineerfabriek zijn snel groeiende organisaties.


Wat houdt de functie in?

Voor de vestiging Sliedrecht zijn wij voor X5Banken & Slapen op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker. De werkzaamheden variëren van het adviseren van de klanten bij de aanschaf van hun nieuwe bed, bank of accessoires en het administratief verwerken van de verkooporders, tot het meewerken aan het logistieke proces. X5Banken & Slapen zoekt iemand met passie voor interieur en lifestyle en de skills om deze passie over te brengen op onze klanten.

De werktijden zijn van 09:15 uur tot 17:45 uur. Het werken in de weekenden, op koopzondagen en op feestdagen is een vereiste.


Waar?

Loods 5 - Sliedrecht


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN?

- Actief verkopen van de volledige collectie;
- Adviseren van klanten;
- Orders opmaken en verwerken;
- Op orde houden van de winkelvloer;
- Verplaatsen en aanvullen van meubilair/accessoires op de winkelvloer;
- Inspringen bij alle logistieke processen;
- Bestellingen van de webshop verzamelen en klaarzetten.


WAT VRAGEN WIJ?

- MBO werk en denkniveau;
- Verkoop ervaring in de interieurbranche;
- Verkoop ervaring in de beddenbranche is een pré;
- Representatieve uitstraling en klantgericht;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
- Uitstekende communicatieve en contactuele eigenschappen;
- Voor deze vacature is het belangrijk dat je fysiek is staat bent (met hulpmiddelen) om overweg te kunnen met het tillen en verplaatsen van meubels (banken en bedden).


Opmerkingen

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving? Ben je daarnaast commercieel ingesteld, flexibel en heb jij affiniteit met wonen, lifestyle en onze formule? Waar wacht je op? Stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Rolf Groothuizen (HR Functionaris) via deze link.

Als het klikt tussen ons, bieden wij een prettige werksfeer, afwisselend werk en een marktconform salaris. Daarnaast biedt Loods 5 een reiskostenvergoeding voor maximaal 20 km enkele reis.Print Pagina