ASSISTENT TEAMLEIDER HORECA (32-40 uur)


Loods 5 is een midden-groot winkelbedrijf in de meubel-, design- en woonaccessoires branche. Buiten de vele deelnemers die Loods 5 huisvest heeft Loods 5 ook een horecagelegenheid, Loods 5 Lekkers. Loods 5 lekkers staat voor een gezonde kaart vol met heerlijke gerechten, waar servicegerichtheid en een ongedwongen sfeer centraal staan.


Wat houdt de functie in?

Voor Loods 5 Sliedrecht zoeken wij naar een enthousiaste harde werker met een flinke dosis passie voor het horeca vak! Als assistent Teamleider ben je verantwoordelijk voor het verrichten van diverse werkzaamheden op de werkvloer en in de keuken. Daarnaast bezit jij net dat stukje extra verantwoordelijkheid om de dagelijkse leiding over te kunnen nemen bij afwezigheid van de Teamleider.

Met het team zorg jij ervoor dat het restaurant er altijd perfect uitziet. Je bent klant- en servicegericht en je streeft iedere dag naar het beste resultaat. Je bent vooruitstrevend en bereid je voor 100% in te zetten voor Loods 5 Lekkers.

De werktijden zijn van 09.15 – 17.45. Aangezien Loods 5 Sliedrecht geregeld koopzondagen heeft en op alle tweede feestdagen en in schoolvakanties geopend is, is beschikbaarheid en flexibiliteit een vereiste.


Waar?

Loods 5 - Sliedrecht


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN?

- Kassawerkzaamheden;
- Klaarmaken van diverse broodjes en gerechten;
- Algemene werkzaamheden in de keuken (o.a. het spoelen van de vaat);
- 100% klantgerichtheid en servicegerichtheid;
- Aanvullende (schoonmaak)werkzaamheden in het restaurant.


WAT VRAGEN WIJ?

- Representatieve uitstraling;
- Ruime ervaring in een soortgelijke functie;
- Gevoel voor verantwoordelijkheid;
- Het naleven van de Loods 5 richtlijnen;
- Gezonde dosis pit en motivatie om een team aan te kunnen sturen;
- Kennis van HACCP-regelgeving;
- Representatief en communicatief vaardig;
- Flexibiliteit en welwillendheid;
- Beschikbaar in weekenden, vakanties en op feestdagen;
- Oog voor detail, kwaliteit en hygiëne;
- Passie en enthousiasme voor gezonde voeding en de horeca;
- Krachtige en positieve houding.


Opmerkingen

Herken jij jezelf in deze functie omschrijving? Ben je daarnaast enthousiast, flexibel en is jouw streven Loods 5 lekkers naar een hoger niveau te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waar wacht je op? Stuur je CV en motivatiebrief via deze link t.a.v. Talita Godijn.

Als het klikt tussen ons, bieden wij een prettige werksfeer, afwisselend werk en een marktconform salaris. Daarnaast biedt Loods 5 een reiskostenvergoeding voor maximaal 20 km enkele reis.Print Pagina