Rebellenclub x LISA: Bob

Prijs:
€ 25,00
Rebellenclub Artikelomschrijving

Rebellenclub x LISA:

De Rebellenclub is een concept store bij De Hallen in Amsterdam-west en een drietal shop-in-shops bij Loods 5 Amersfoort, Sliedrecht en Zaandam. Bij het samenstellen van het assortiment zoekt De Rebellenclub naar een goede balans tussen bekende merken en aanstormend talent. Door het opnemen van producten van jonge ontwerpers in het Rebellenclub krijgen zij een platform om een breder publiek te bereiken. Bovendien worden klanten aangenaam verrast met originele producten. Een nieuwe initiatief van de Rebellenclub is een serie posters en ansichtkaarten waarmee startende illustratoren een podium krijgen. Op uitnodiging mogen zij binnen een vooraf bepaald thema hun werk laten zien. Lisa den Teuling trapt de serie af met een reeks van 6 verschillende illustraties van iconen uit de popgeschiedenis.

Al op jonge leeftijd pakte Lisa den Teuling voor het eerst een potlood in haar hand en begon te tekenen. Naar mate Lisa ouder werd groeide illustreren uit tot haar grootste passie. En met succes. Ze studeerde o.a. aan de International Lifestyle Academy in Tilburg waar ze uitblonk met projecten voor o.a. vtwonen en de kunstacademie in Litouwen.

Nu, op 24 jarige leeftijd heeft de Brabantse van haar grootste passie haar werk kunnen maken. Ze is gestart met haar eigen bedrijf; LISA. één van haar eerste opdrachten is een reeks illustraties voor de Rebellenclub. “Dit was voor mij een hele mooie uitdaging. Door te kiezen voor een geometrische vorm en een beperkt kleuren pallet heb ik iconen uit verschillende decennia met elkaar weten te verbinden. Ik ben erg blij met de reacties op het resultaat. Op mijn wenslijstje heb ik nog wel een aantal sterren staan die ik aan de serie zou willen toevoegen”.

De Rebellenclub x LISA ansichtkaarten zijn alleen in de winkel te koop. De posters op het formaat 50 x 70 cm zijn ook via Loods 5.nl te bestellen.

Rebellenclub x LISA: Bob Prijs:
€ 25,00
Bekijk meer van: Rebellenclub
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
Een nieuw initiatief van de Rebellenclub is een serie posters en ansichtkaarten waarmee startende illustratoren een podium krijgen. Op uitnodiging mogen zij binnen een vooraf bepaald thema hun werk laten zien. Lisa den Teuling trapt de serie af met een reeks van 6 verschillende illustraties van iconen uit de popgeschiedenis.
 • Zaandam

   : 

  Rebellenclub

 • Sliedrecht

   : 

  Rebellenclub

 • Amersfoort

   : 

  Rebellenclub

Voorraad is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!