Onze Moeders In De Jaren 50-60-70

Prijs:
€ 12,50
Artikelomschrijving

A trip down memory lane.

De wonderjaren werden ze wel genoemd: de jaren 50-60-70. Een roerige periode waarin alles nieuw, avontuurlijk en radicaal anders zou worden. Zoals onze moeders en ouders het hadden, zo wilde niemand het meer, de haren werden losgegooid, vrouwen gingen massaal aan de pil en de scholen werden gemengd...

Onze moeders in de jaren 50-60-70 brengt het verleden weer tot leven. Thank God for the Panty, disco en dansles, opstand aan het aanrecht, trouwen of hokken? De foto's van voorwerpen uit die tijd laten zien hoe het leven van de vrouw na deze jaren is veranderd. Geef dit leuke cadeauboek aan je moeder, zus of oma en laat ze vertellen over die tijd of haal samen verloren gewaande herinneringen van toen op.

Onze Moeders In De Jaren 50-60-70 Prijs:
€ 12,50
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
Over: Annelies van Grinsven:

Annelies van Grinsven (1955) is auteur van toeristische uitgaven, waaronder boeken met tips en trips in stad en land en een gids voor de mooiste campings in Nederland. Ze woont en werkt in Limburg, de provincie die niet voor niets tot de meest geliefde toeristische regio's van ons land behoort. Voor dit boek kamde ze het zuiden van de provincie en een klein stukje over de grens uit, wat resulteerde in een overzicht van 200 plekken die je niet mag missen.
 • Zaandam

   : 

  Kunst Afdeling NAT

 • Sliedrecht

   : 

 • Amersfoort

   : 

De winkel voorraad is indicatief ! Controleer voorraad altijd vooraf met de Loods 5 Klantenservice 088-6550555.