Brand New! Klik hier voor onze nieuwe Bèta website en shop daar met 10% korting!

 

Go Green

by Loods 5

Grote planten en veel groen in huis, is misschien wel de belangrijkste woontrend van dit moment. We kiezen exotische planten, diepe groentinten en natuurlijk genoeg wit, want in het voorjaar willen we licht en ruimte in huis!

Groene keuken wit marmer

Groene vingers

Toegegeven, voor deze woontrend heb je groene vingers nodig. Maak het jezelf gemakkelijk door je goed voor te bereiden. Bedenk op welke plekken je planten wilt, hoeveel zon daar schijnt en natuurlijk hoe zorgzaam jij als plantenvader of -moeder bent. Geef jij je planten trouw iedere week water? Of sla je weleens een week over.

Flestuin

Mocht het écht niet lukken met die grote groene planten, kies dan voor flestuinen. Deze gesloten ecosystemen hebben amper zorg nodig! Kies een plek met niet al te veel licht, anders groeit je fles binnen no time vol! In onze winkels vind je flestuinen in alle soorten en maten, met lampje of zonder! Natuurlijk kun je ook zelf zo'n toffe tuin in glas maken.

Deze gesloten ecosystemen hebben amper zorg nodig!

A0012961bewerkt

Stapelen

Om te voorkomen dat jouw urban jungle het hele huis overneemt, groepeer je de planten in een ruime lege hoek van de kamer. Bijkomend voordeel van zo'n groep planten; je geeft ze allemaal in één keer water! Ga voor hoogteverschillen met een paar mooie plantentafels en kies matchende potten om wat rust te creëren.

trolley botanical

Loods 5 Botanisch

Tip! Zet je tropische planten af en toe onder de douche of in de badkuip. Ze vinden het heerlijk om afgespoeld te worden met lauw water én je stoft ze meteen af.

bekijk alle plantenbadkuip planten
Welke plant past bij jou?

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...