Brand New! Klik hier voor onze nieuwe Bèta website en shop daar met 10% korting!

 

Happy Kings Day!

by Loods 5

Vandaag is het feest! Voor ons geen feest zonder een lekker drankje, daarom zetten we je graag deze frisse Koningscocktail voor. Serveer 'm in een chic whiskeyglas met wat mooie oranje bloemen. Cheers!

Drinks koningsdag

Dit heb je nodig:

60 ml whiskey
1 perzik
scheutje bruisend water
30 ml simple syrup
1 theelepel limoensap

Zo maak je het:

Vul het glas met crushed ijs of ijsblokjes. Giet de whiskey, limoensap en simple syrup in een cocktailshaker en schud alles goed door elkaar. Schenk de basis daarin in het glas, bij het ijs. Maak het af met wat bruisend water en garneer je drankje met perzikpartjes en mooie oranje bloemen.

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...