Pasen 2018

by Loods 5

Natuurlijk is Pasen pas compleet met eieren op tafel en zo'n heerlijk hoopje roomboter in de vorm van een kip. We laten je graag zien wat je verder nog kunt doen voor een paasontbijt om van te smullen. Lees je mee?

IMG_8720

Linnen

Een linnen tafelkleed is een abosulute basic voor je eetkamer of woonkeuken. Je hoeft het niet te strijken, want juist die kreukels geven je gedekte tafel die stoere uitstraling. Voorkom vlekken op je geliefde tafelkleed met placemats, zoals deze rieten exemplaren. Stapelen mag!

Mimosa

Het is niet alleen de naam van je favoriete ontbijt-cocktail tijdens het paasweekend, maar ook de naam van die mooie gele bloemen op onze tafel! Mocht je paasbrunch toch een extra punch nodig hebben, meng dan 150 cl sinaasappelsap met een fles champagne, cava of prosecco in een mooie karaf. Voeg een paar theelepels Cointreau toe voor een krachtige sinaasappelsmaak!

IMG_8674

IMG_8702

Spikkels

Vind jij het spikkelpatroon op die kwarteleitjes ook zo mooi? Het doet ons meteen aan het voorjaar denken! Daarom konden we het niet laten, en hebben we de tafel gedekt met gespikkeld servies uit onze winkel. Fris en wit, maar toch geïnspireerd door die schattige (en lekkere!) kleine eitjes.

Burrata salade

IMG_8751

Loods 5 Pasen

le look pasen

Peper- en zoutstel €12,50 |  Drinkglazen v.a. €2,- | Ovale schaal €18,95 | Beugelfles €2,50 | Bitz eierdopjes €29,70,- Goudkleurig bestek €189,- Tafelkleed €89,95

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

Een reactie over “Pasen 2018”

Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...