Sporty Spice

by Loods 5

Als stilzitten niet jouw ding is en je het liefst de hele dag in beweging bent (met of zonder gewichten) is dit huis zeker iets voor jou. Je denkt er aan je gezondheid en geniet van je welverdiende rust. De gewichten hoef je niet op te ruimen, want die gebruik je morgen gewoon weer.

 

IMG_4921

 

Goede voornemens

Deze woonstijl is natuurlijk niet toevallig ontstaan, want in januari staan je goede voornemens centraal. In dit huis ligt je goede voornemen om te sporten altijd op de loer, maar vind je ook nog een fijn plekje om op de bank te ploffen en te genieten van een gezonde shake of een sapje.

 

IMG_4875

IMG_4865

IMG_4955

 

Materialen

Om de look & feel van de sportschool thuis na te bootsen, hebben we gekozen voor stoere materialen. Stalen lockers vormen de kastruimte die je nodig hebt en een bok is zowel sportief als handig voor extra zitplaatsen. Als je even moet uitpuffen na een rondje hardlopen in het park bijvoorbeeld.

Baksteen

De afwerking is ineens een stuk minder belangrijk als je aan je lichaam werkt. Daarom past de ruwe brick wall in dit huis als een (boks-)handschoen. Op de betonnen vloer heb je alle ruimte om je yogamat uit te rollen.

 

IMG_4946

IMG_4938

IMG_4929

Shop le look

1. Barkruk €445,- | 2. Hanglamp €189,- | 3. Bank €3049,- | 4. Bok €199,- | 5. Wandplank €79,-| 6. Stoel €350,-

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...