Gouden randje

by Loods 5

Met de donkere dagen voor de deur, inspireren we je graag om de kerstsfeer in huis te brengen. We kiezen voor heel veel goud, want met Kerst pak je uit!

 

IMG_6106

IMG_6116metheleergenepvlam

IMG_6127

 

In vlammen

Kerstmis is het feest van het licht, daarom mogen kaarsen absoluut niet ontbreken. Je vindt kaarsen in alle soorten, maten en vormen in onze winkel. Ze hebben allemaal één ding gemeen; een kort lontje. Schroom niet, maar zet de vlam erin. Kaarsen zijn om te branden!

 

Advent

's Ochtends, 's middags of 's avonds, eigenlijk is er altijd wel een moment te vinden voor een kaarsje. Heb jij de kerstsfeer in je bloed zitten? Dan sla je ook de adventsdagen niet over. De vier zondagen voor Kerstmis steek je steeds een kaars aan. De eerste zondag één lichtje, de tweede twee kaarsen en zo verder. Een mooi moment om je verlanglijstje te bedenken én om samen met je gezin af te tellen tot de feestdagen. In 2017 vier je Advent op 3, 10, 17 en 24 december.

 

IMG_6162

 

Zwart, wit, goud

Zwart, wit en goud is een tijdloze combinatie. Zet je mooiste kristal op tafel en zorg voor genoeg kaarsen. Shine! Online en in de winkels shop je gouden kaarsen, glazen die een gouden randje aan je feestdagen geven en mooie gouden kandelaars.

 

IMG_6145

IMG_6148

Kerstboom

Bestek €189,- | Kandelaar €25,- | Servies v.a. €27,80 | Kerstbal €3,50 | Bistrostoel €95,- | Bijzettafel €35,-

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...