Vintage green

by Loods 5

Je moeder en opa vinden het misschien ouderwets, maar alles komt ooit weer terug. Gelukkig ben je niet afhankelijk van afdankertjes die je vindt op de rommelzolder, maar koop je ook hele leuke kastjes en stoelen met een retro vibe in onze webshop!

 

IMG_5858

 

Vintage vondsten

Een goede regel om aan te houden bij een vintage interieur, is dat je je vooral richt op accessoires. Die zijn makkelijker te vervangen dan tafels, banken en kasten. Natuurlijk moet je dat vintage pareltje niet laten staan als je er een tegenkomt! Maar maat houden voorkomt dat je het gevoel krijgt in een tijdcapsule te leven.

 

IMG_5859

 

Kleuren en materialen

Een andere manier om retro in huis te halen zonder naar de kringloop te gaan, is door losse onderdelen te kiezen. Ga bijvoorbeeld niet voor een compleet meubelstuk, maar kies voor een materiaal uit die tijd. Velvet bijvoorbeeld. Je hoeft geen velvet bank, gordijnen en tafelkleed te hebben zoals in de seventies, maar wat mooie fluwelen kussens in oker en mosgroen 'do the trick'.

Daybed

Het was een gigantische trend in de jaren '60; het daybed. Deze lage bedbank was een modern antwoord op de truttige chaise longue en bood menig zakenman een lekkere loungeplek om overdag een uiltje te knappen. Ook nu is het een geliefde plek om even een borrel te drinken of om in een berg kussens te ploffen met een kop thee. (Midden op de dag? Ja joh, wij zeggen niets!)

 

comp vintage 2 IMG_5860

 

Speurtocht

Ook bij Loods 5 kun je terecht voor echte pareltjes uit de tijd van je ouders en grootouders. Ga bij ons op zoek naar vintage meubels en woonaccessoires en rekken vol lekkere plaatjes uit de jaren '60, '70 en '80 om te draaien op je gloednieuwe platenspeler!

 

Platenspeler Loods5Shop de look Green vintage 1. Daybed €999,- | 2. Kapstok €169,- | 3. Stoel Mack €524,95 | 4. Kussen €36,95 | 5. GPO Platenspeler €124,95 |
6. Stoel Strike €324,95 | 7. Barbier kast €989,-

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...