Black industrial

by Loods 5

Een woonstijl waar we maar geen genoeg van krijgen, is industrieel. Natuurlijk heeft ook deze stijl zich ontwikkeld, want anno nu zet je ook die stoere stijl naar eigen hand met een karrenvracht planten, kussens en kandelaars. Kijk mee naar onze versie van een industrieel huis voor gezellige winterdagen.

 

industrieel nieuw

 

Zwart

In een industriele inrichting mag de kleur zwart eigenlijk niet ontbreken. Zwarte kozijnen, een zwarte vaas en verschillende zwarte kussens. Als je ervoor zorgt dat de basis van je woonkamer licht en fris is, hoef je niet bang te zijn dat het te donker wordt in huis. Heb je weinig licht in huis? Kies er dan voor om de muren licht te houden, want van een zwarte muur wordt je kamer nog duisterder. Tenzij dat de look is die je voor ogen hebt natuurlijk!

 

IMG_5949IMG_5978

 

Groen

Om wat meer gezelligheid in huis te brengen, zijn planten je beste vriend. Zelfs wanneer jij en planten geen match zijn, vind je genoeg opties. Hier zie je bijvoorbeeld een rubberplant op de salontafel, die heeft weinig zorg nodig en past dankzij de dikke, wax-achtige bladeren goed in dit interieur. De Alocasia achter de bank heeft grijs-groene bladeren en laat duidelijk van zich horen als hij dorst heeft, dan laat hij zijn blad hangen.

Grijs

Er is veel discussie over grijs; het is wel-niet een kleur, het is saai of weinig uitgesproken. Maar dat laatste is juist de reden dat we grijs op de muren schilderen, dankzij de neutrale basis kun je er eigenlijk alles mee combineren. Zwart en grijs is een klassieke combinatie, maar voor een zachter resultaat kun je ook pastelroze kiezen of een warm terracotta. 

 

combi black industrialIMG_5977

Le look black industrial

1. Bijzettafel €89,95 2. Kussen €59,95 3. Poster €59,95 4. Bank €1495,- 5. Eettafel €299,- 6. Metalen kast €859,-

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...