Funky design

by Loods 5

Een fris interieur vol met design? Spannende doorkijkjes en vrolijke kleuren? Check, check, check! Dit vrolijke huis is een perfecte plek om lekker te ontspannen met het gezin. Er zijn genoeg zitplaatsen voor jou en je vrienden.

IMG_5847

 

Fris groen

Je wilt een neutrale basis in huis, maar niet de sfeer van een wachtkamer. Toch? Dan is het verstandig om voor een neutrale, frisse kleur te kiezen. Onze stylisten gaven deze kamer een frisgroene kleur met grijze ondertoon. In het ochtendlicht is het een frisse kleur, maar gedurende de dag zie je dat grijsgroen ook heel warm kan zijn. 's Avonds bijvoorbeeld, bij kaarslicht.

Design

Een huis vol design, wie wil dat nou niet? Om je interieur klaar te stomen voor de toekomst, is het soms verstandig om te investeren in een paar klassiekers. Deze Eames stoelen van Vitra zijn van die echte must-haves in ieder huis. Ze zijn opnieuw uitgebracht in passende kleuren en ze hebben een nieuwe hoogte gekregen. Hierdoor passen ze prima aan moderne eettafels.

Iets minder klassiek, maar zeker niet minder cool, zijn de maskers van Hay. De klassiekers van de toekomst zeg maar. Ze brengen wat kleur in een neutraal interieur en je verplaatst ze makkelijk wanneer je toe bent aan een nieuwe indeling van je kamer. Ook handig, ze zijn perfect voor feestjes!

 

IMG_5874

 

Meenemen

Tafeltjes met een handvat? Ja! Dankzij het handvat pak je ze gemakkelijk op om ze ergens anders neer te zetten. Dat komt van pas wanneer je een kop thee wilt drinken op de bank of voor die grote schaal popcorn tijdens movie night!

 

compi funky designIMG_5844output_9Y8mmq
1 Bijzettafel Tor €149,95 2 Vitra stoel €359 3 Bureaulamp €295 4 Memo vloerkleed €719,95 5 Draadmand €82
6 Vlindertafel v.a. €1140 7 Bijzettafel Hay €158.95

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...