Zwart-wit

by Loods 5

Heb je onze stand op de vt wonen&design beurs bezocht? Dan is je vast niet ontgaan dat we dit jaar zijn gevallen voor de blokken, strepen en stippen van de zwart-wit prints. Online en in de winkels vind je een karrenvracht aan zwart-witte items, maar voor het gemakt zetten we hier alvast een kleine selectie onder elkaar.

IMG_4690

IMG_4673
Grafische prints
Alleen maar zwart-wit, dat kan natuurlijk saai worden. Gelukkig hoef je je niet te beperken, want onze zwart-witte artikelen zijn heel vaak voorzien van een grafisch printje. Met een zwarte streep, stip of ruit onderbreek je het eenvoudige wit en zorg je toch een rustig geheel in huis. We zijn de moeilijksten niet, een witte print op zwart is natuurlijk ook toegestaan!

Klassiek vs. modern
Eigenlijk maakt het voor een print niet uit of het een klassieker of een print is, zolang je voor zwart-wit kiest is iedere print namelijk tijdloos. Maar let op de kleine verschillen! Heb je een romantisch interieur, dan is een klassieke pied-de-poule natuurlijk een veel betere optie dan een simpele zwarte streep.

tekstpng

IMG_4682 copy

zwart wit shop de look
1 Bistrostoel €95,-
2 Opbergmand driehoek v.a. €10,-
3 Handzeep €5,-
4 Zitelement Moto €1095,-
5 Theepot gietijzer vanaf €25,-
6 Geurkaars in glas vanaf €3,50
7 Poef Houndstooth €139,-

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...