Summer shopping

by Loods 5

Vakantie! Het maakt niet uit of je thuis blijft of naar de andere kant van de wereld vliegt, leg jezelf in de watten met wat zachte badhanddoeken en vergeet vooral niet om een mooi notitieboek aan te schaffen. Dat komt altijd van pas wanneer je midden in de zomer aan je memoires wil beginnen. Lees snel verder en bekijk onze summer essentials voor op reis óf in de achtertuin. Vul je koffer en vlieg ervandoor!

HEYHO

Alle strandlakens
Na een verfrissende duik wil je je natuurlijk wel even afdrogen. Kies voor een lekkere zachte handdoek om je van al die nattigheid te ontdoen. Liever een doek die snel droogt? Ga dan voor een fijne hamamdoek, omdat de vezels plat geweven zijn heb je die binnen een paar minuten weer droog! Ook handig, je draagt hem gewoon als wikkelrok of sjaal wanneer je even iets te drinken haalt aan het zwembad.

Alle reisartikelen
Terwijl je daar ligt te mijmeren op het strand of aan het zwembad, kun je weleens tot nieuwe inzichten komen. Zorg er daarom voor dat je op vakantie altijd een notitieboekje bij de hand houdt. Het kan zomaar het begin van je levensverhaal zijn, of gewoon een leuk reisverslagje dat je later nog eens wilt teruglezen. Hoe dan ook, je epistels zijn veilig in deze boekjes!

Buitenmeubels
Ah, voetjes omhoog! Je wordt mooi egaal bruin als je stil ligt en regelmatig draait. Heeft jouw hotel (of achtertuin) geen luxe strandbedjes? Dan lig je goed op de zachte stoelen hieronder. Ze passen misschien niet in je koffer, maar als je er met de auto op uit gaat, doe je er goed aan om ook een fijne klapstoel mee te nemen. Die past altijd nog wel achterin de auto en klap je in een handomdraai op of uit. Vergeet niet om goed te smeren en neem af en toe even plaats onder de parasol!

Alle camera's
Leg ieder detail van je vakantie vast op film! Helaas zit niet iedereen te wachten op 1500 digitale vakantiefoto's, maar voor 10 grappige polaroids heeft je oma of buurman echt wel tijd. Deze polaroidcamera's zijn van allerlei snufjes voorzien zodat je prachtige plaatjes trekt, maar dat retro gevoel niet kwijtraakt.

IMG_4527

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...