Pop-up Ferm living

by Loods 5

Het Deense merk Ferm Living begon ooit met een paar rollen behang, maar heeft inmiddels een assortiment waarmee je iedere hoek van je huis vult. Alle artikelen hebben een Scandinavisch tintje, hierdoor zijn ze gemakkelijk te gebruiken en simpel van vorm, maar toch opvallend door hun strakke lijnen en hoge kwaliteit. In Loods 5 Zaandam vind je de hele maand een Ferm Living pop-up shop vol met artikelen uit de nieuwste collectie. We laten je alvast zien wat je daar kunt vinden, maar raden je natuurlijk om ook even zelf te gaan kijken!

Ferm Living popup
IMG_4415

IMG_4425
IMG_4419
Doelbewust mooi

De artikelen van Ferm Living zijn mooi én handig. Deze wire basket bijvoorbeeld is de perfecte plek om speelgoed, tijdschriften of wat dekens in op te bergen. Maar, met de bijpassende houten deksel verander je de mand ook in een bijzettafel. Handig, wanneer je weinig ruimte hebt of onverwacht visite krijgt! Ook de ritsen van de kussenhoezen vallen op. Die hebben een grote ring, zodat je de hoesjes gemakkelijk wisselt. Maar, het zou geen Scandinavisch ontwerp zijn als deze rits niet mooi was afgewerkt, daarom is deze variant uitgevoerd in messing. Mooi!

Online Ferm Living
Compi Ferm living
Pastel ontmoet goud

Wat kleur betreft, zet Ferm Living dit jaar vol in op pastel. De grafische prints hebben mooie oudroze tinten die goed combineren met goudkleurige accessoires en messing details. Heb je thuis een lichtgrijze bank? Dan heb je geluk, want juist daarmee combineer je eindeloos met verschillende kleuren kussens. Geen grijze bank? Geen nood, want die bestel je gewoon online. Bekijk bijvoorbeeld bank Slimm.

IMG_4407
IMG_4401

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...