Ode aan grijsgroen

by Loods 5

Is het grijs? Is het groen? Flauw hoor, het is grijsgroen. Deze kleur verandert ieder moment van de dag, afhankelijk van het daglicht in je huis. In de ochtend overheerst het koele grijs, 's middags wordt de kleur steeds rijker. Als de avond eenmaal is gevallen, zie je pas hoe warm grijsgroen is bij een gezellige schemerlamp. In welke kamer kies jij voor grijsgroen op de muur?

Webp.net-gifmaker (5)

Slaapkamer
In je slaapkamer wil je natuurlijk fris en fruitig wakker worden. Dat kan met een frisse kleur op de muren. Een grijsgroene tint is dan een prima keuze, want het is wel clean, maar niet kil. Bijkomend voordeel; groen is een rustgevende kleur. Je wordt dus niet alleen uitgerust wakker, maar sluit ook in alle rust je ogen na een lange dag.

Keuken
Alhoewel groen niet de eerste kleur is waar je aan denkt in de keuken, zie je dat hij het hier prima doet! Vooral bij zo'n strak, wit keukenblok zorgt de grijsgroene muur voor de nodige contrast. Een plank aan de muur maakt het helemaal af. Want bovenkastjes, die bedekken alleen maar die prachtige kleur op de wand.

IMG_1007-achtergrond licht
IMG_0997-edit

Woonkamer
In de woonkamer breng je rust in de hectiek van alledag met wat grijsgroene accenten. Ben je echt fan van deze groentint, dan zet je een stoere groene bank in huis. Maar ook met een tapijt, kussens of prints aan de muur haal je wat rust in je interieur. Laat je alvast inspireren op onze kunstafdeling.

Planten
Ook je planten stem je makkelijk af op een grijsgroen interieur, er zijn namelijk genoeg varianten te vinden die helemaal niet zo groen zijn. Cactussen bijvoorbeeld. Of vetplanten, die hebben vaak een blauwe gloed. Maar ook sanseveria (vrouwentong) is in verschillende groentinten te koop. Maak het af met een stalen, witte of grijsgroene pot om echt een statement te maken met je kamerplant.

IMG_0940-edit
Bank Replay X5
IMG_0924-edit

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

4 reacties over “Ode aan grijsgroen”

 • Chantal Nijssen
  Chantal Nijssen 20 juli 2017 om 12:22 am

  Hallo, mag ik vragen welke muurverf er op de muur zit bij die grijsgroene wand?
  Bij die witte kastjes? Hoor het erg graag,
  Groetjes Chantal Nijssen

  Reageren
 • Jaylinn

  Verkopen jullie de kussens op het bed ook? Waar kan ik die
  In jullie filiaal in Zaandam vinden?

  Reageren
  • Loods 5

   Hoi Jaylinn, de kussens zijn van het merk Hinck en zijn exclusief bij ons verkrijgbaar! Je vindt ze in Zaandam op de begane grond, vlakbij de ingang!

   Reageren
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...