Brand New! Klik hier voor onze nieuwe Bèta website en shop daar met 10% korting!

 

Sahara

by Loods 5

Met souvenirs uit verre landen en een paar nieuwe items maak je zo een avontuurlijke slaapkamer om lekker in weg te dromen. Scharrel bijvoorbeeld je aandenkens uit Marokko of Egypte bij elkaar en creëer een bedoeïenentent met comfort. Kussens, dierenhuiden en koper mogen in deze slaapkamer niet ontbreken.

IMG_3318

Souvenirs

Je hoeft je niet meer in te houden wanneer je op vakantie bent, want alle aankopen die je doet vinden een plekje in deze slaapkamer. Ga vooral voor kleden en kussens om je slaapkamer knus te maken en koop manden om de kamer snel op te ruimen. Zo'n mand is namelijk een handige plek om allerlei rommeltjes in op te bergen. Ook aardewerken vazen en kandelaars krijgen een plekje in dit ethnic geheel. Ga je voorlopig nog niet op vakantie? Dan shop je in onze webshop ook mooie accessoires in deze stijl.

Sahara

IMG_3327

 

IMG_3323

Metallic

Glimmende materialen geven meer structuur aan je slaapkamer. Een koperen vaas of een grote spiegel is al voldoende, maar in een kamer uit duizend-en-een-nacht pak je het groots aan met een bronzen of zilveren muur. Voorkom dat je kamer op een ruimteschip lijkt door ook veel hout te gebruiken.

Vaas koper

IMG_3325

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...