Toekomstige wereldreizigers

by Loods 5

Droomt je kleine avonturier al van verre reizen? Het is misschien nog een beetje vroeg om je kinderen alleen op reis te sturen, maar met deze kinderkamer wakker je wel de reislust van je zoon of dochter aan.

IMG_3229

Offline kaarten

Door de komst van online kaarten zijn atlassen bijna overbodig geworden. Je geeft je oude atlassen een tweede leven door de losse bladen op de muur te plakken met behanglijm. Kies zelf je favoriete landkaarten en vul het geheel aan met ansichtkaarten en vakantiekiekjes. Bekijk jij de wereld liever in 3D? Maak deze stijl dan compleet met een vintage wereldbol. Die komt ook van pas om je volgende vakantiebestemming te kiezen, geef 'm een draai en prik. Laat het lot beslissing waar je heen gaat!

Plunder de schuur

Wat de aankleding van je kinderkamer betreft, heb je alles waarschijnlijk al in huis. Of in de schuur. Snuffel eens tussen de oude kampeerspullen op zolder, duikel die oude verrekijker van je opa op en haal je leren reiskoffertje uit de mottenballen. Wanneer je zelf minder reislustig bent (en dus helemaal geen kampeerspullen hebt), vind je online en in de winkels mooie woonaccessoires die al voor je zijn geleefd. Zoals deze ouderwetse olielampen.

Atlaskamer bed

Binnen-buiten slapen

Je slaapt het hele jaar in een tent wanneer je dit toffe kinderbed in huis haalt. Versier de balken met knuffels, slingers en andere accessoires die de fantasie van een wereldreiziger in de dop prikkelen.

Drie kleuren

De meeste atlassen zijn opgebouwd uit 3 tinten: blauw, groen en zandkleurig. Maak daarom je atlaskamer compleet met een rustige muur in een bijpassende kleur. Hierdoor kun je je helemaal uitleven op een drukke muur, maar blijft het geheel toch rustig. Fijn, want je kind moet er natuurlijk wel lekker kunnen slapen.

IMG_3249

IMG_3246

Kinderkamer accessoires

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...