Strand

by Loods 5

Whoohoo, Let's go to the beach, beach! Ook wanneer het eigenlijk geen strandweer is, breng je je achtertuin, dakterras of balkon in strandsferen met deze inspirerende items. Een topplan voor een zomers themafeestje of gewoon om lekker zelf van te genieten wanneer de zon schijnt.

IMG_3306

Languit liggen

Hoe je het ook doet, zorg dat je je benen kan strekken. Dat doe je dicht bij de grond op een strandbedje of hoog in de lucht in je hangmat. Het is misschien even oefenen om erin te komen, maar als je dan eenmaal ligt... Houd je kinderen of de buurman bij de hand om je af en toe van een drankje te voorzien en wat koele lucht toe te wuiven. Ahhh... Genieten!

Zinken dienblad nieuw

Rotan

Door de lichte kleur van het hout en de natuurlijke uitstraling heeft rotan bij uitstek een beach look. Combineer het met frisse groen- en blauwtinten voor wat contrast. Zoals je ziet doet rotan het ook prima bij een monochroom interieur omdat het lichte hout bijna grijs is. Top je tafeltje af met een zinken dienblad, zodat je drankje lekker stevig staat.

Drink genoeg

We weten allemaal dat je op een warme dag voldoende moet drinken. De beste manier om die 2 liter water naar binnen te krijgen is wat ons betreft door het te serveren in mooie glazen. Zoals deze set met een karaf! Munt en citroen geven je ijskoude kraanwater wat meer smaak. Heb je dorst? Stort je dan op een Aperol Spritz. Hm!

IMG_3313 HangmattenBuiten meubels

IMG_3310

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...