Wanderlust

by Loods 5

Ga deze zomer op ontdekkingsreis met Loods 5. We laten je verschillende stijlen zien waarmee je avontuur in huis haalt. Begin klein met wat authentieke manden of pak het groots aan met een metallic muur en een boomhut in de tuin. Bon voyage!

output_qKcLxD

Je eigen strand

Strek je uit op het strandbedje en geniet van de zon! Met een gezellig muziekje op de achtergrond en een drankje bij de hand kom jij helemaal tot rust.

Check de blog voor meer strandfoto's.

Hutje in het bos

Een boomhut in de tuin is niet alleen een avontuur voor je kinderen. Wanneer de zon ondergaat geniet je zelf ook van het uitzicht op de tuin vanaf de veranda. Dan moet je wel wat klein van stuk zijn...

Wanderlust1

Slapen in de woestijn

De stilte in de woestijn is legendarisch. Kom 's nachts tot rust in een kamer die de sfeer van 1000-en-1-nacht ademt, na een nacht in dit bed voel je je vast als herboren.

Ontdek je wereld

Je laat je kleine avonturier nog niet alleen op reis gaan, maar gunt hem wel een kijkje in de wijde wereld. Met wat oude atlassen maak je zelf een uniek behang waar steeds iets nieuws op te zien is.

Ook zelf behang maken? Check dan de blog voor kleine avonturiers.

Wanderlust3

 

Afrikaanse inspiratie
Roarr! Na een dag hard werken is het goed toeven in deze luxe safaritent. Je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand en hoeft je over de wilde dieren geen zorgen te maken.

Lees meteen de blog vol Afrikaanse inspiratie.

Jungle Fever

Met wat groene muren en heel veel groene planten creëer je zelf een mysterieuze jungle-look in huis. Je souvenirs van verre reizen vinden hier allemaal een plekje!

IMG_3197

Wanderlust2

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...