Stoere slaapkamer

by Loods 5

Natuurlijk lig je graag in een zacht bed. Maar dat betekent niet dat de sfeer in je slaapkamer ook donzig en aaibaar hoeft te zijn. Onze stylisten zijn juist eens voor een stoere slaapkamer gegaan met ruige materialen, zoals staal en onbewerkt hout.

IMG_2954

Materialen

Een betonnen vloer en een bakstenen muur stralen misschien niet meteen gezelligheid uit. Maar in combinatie met een lekkere hangstoel en zijdezacht beddengoed creëer je toch een slaapkamer waar je graag in vertoeft. Een oude lockerkast is hartstikke geschikt om je kleren in op te bergen en geeft je slaapkamer net dat vleugje authenticiteit waar je naar op zoek bent. Een kleed op de grond is een garantie voor warme voeten wanneer je uit bed stapt en maakt je slaapkamer meteen knus.

Combinatie lamp

IMG_2964

Schrik niet terug van al die harde materialen. Staal, glas en hout vormen juist de rustige basis voor een omgeving waar jij in kan (uit)slapen.

Combinatie slaapkamerIMG_2957

Accessoires

In een stoere slaapkamer mag je best losgaan met de accessoires. Naast het bed kies je bijvoorbeeld voor oude fabriekslampen met een geleefde uitstraling. De vazen, bloempotten en kandelaars die je neerzet om je kamer knus te maken, hoeven ook niet zacht te zijn. Blijf in stijl en kies zware, metalen voorwerpen met karakter.

IMG_2946

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...