Scandinavische sferen

by Loods 5

Wij krijgen maar geen genoeg van de Scandinavische interieurs. Ze zijn fris en luchtig, maar toch stoer. Met zo'n frisse basis kun je bovendien alle kanten op. Zelfs wanneer je eens een heftige kleur op de muur smeert, blijft je kamer licht. Ook op donkere dagen.

IMG_2941

Nog een voordeel van een Scandinavisch interieur: je hebt er weinig ruimte voor nodig. Beperk je tot de basics en laat overbodige rommeltjes achterwege. Dan werkt het ook in een kleine woonkamer. Hou het dus minimalistisch en zorg dat de spullen die je in huis haalt van topkwaliteit zijn. Een mooie stoel van Hay bijvoorbeeld, in blank essenhout. Of een marmeren eettafel waar je de komende jaren met plezier aan eet.

 

IMG_2944Hay Stoel J110

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...