Let's get funky!

by Loods 5

Plof gerust languit in een velvet stoel, hij is namelijk zo zacht als hij eruit ziet. In een funky interieur waan je je meteen in de sixties. Dus zet een lekker plaatje op en geniet van het uitzicht in je woonkamer. 

IMG_3042

IMG_3027

Goud

Maak je funky stijl classy met wat gouden of messing accenten. Het hoeft niet protserig te zijn, maar juist een messing accent geeft wat glans aan je interieur. Wil je echt uitpakken? Schaf dan een goudkleurige stellingkast aan. Dit is de perfecte plek om je favoriete spullen tentoon te stellen.

bestek

IMG_3032

Velvet

Wat is zacht, aaibaar én ontzettend funky? Velvet! Of fluweel, zoals je het ook kunt noemen. Deze stof zie je tegenwoordig overal, maar doet ons toch vooral denken aan okergele banken bij oma (had ze 'm maar nooit weggedaan) en loodzware gordijnen. Heerlijk! Breng wat contrast aan met kristallen hanglampen en veel glas. Dat houdt het lekker luchtig.

Tip! Natuurlijk, je wilt een bonte kakofonie van verschillende kleuren. Maar funky betekent zeker niet dat je woonkamer verandert in een rommel. Organiseer je schatten daarom op kleur, vorm of materiaal om toch overzicht te houden.

IMG_3024Hanglampen Johnnie, Jack en Jameson IMG_3040

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

2 reacties over “Let's get funky!”

 • hester van gool
  hester van gool 20 juli 2017 om 3:06 pm

  Hoe heet de roze stoel uit het bericht van 6 juni 2017 Let's get funky! by Loods 5? Halverwege het bericht op de foto met de blauwe poef. Dank!

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Hester, dit is de Stoel Bridges van X5 Home. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook online te bestellen! #loods5cc

   Reageren
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...