Trendatelier: Indigo

by Loods 5

Indigo is een diep donkerblauwe kleur. In de spiritualiteit is het ook de kleur van het zesde chakra (je derde oog). Indigo helpt je bij de ontwikkeling van je intuïtie en zorgt ervoor dat je situaties helder kunt zien. Hier spelen wij op in met de trend: ‘Indigo Blues’. Je ziet het terug in verschillende soorten aardewerk, porselein en in stoffen van over de hele wereld.

Screen Shot 2017-05-03 at 11.36.43

IMG_1415-EDIT

Het mooie van een blauwtint als Indigo is dat het heel makkelijk te combineren is. Natuurlijk met andere blauwtinten, maar met naturellen staat het ook prachtig. Robuust en stijlvol tegelijk.

Screen Shot 2017-05-03 at 11.33.08

IMG_1441-edit

IMG_1446-edit

magazine-link-01

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

6 reacties over “Trendatelier: Indigo”

 • petra

  Wat een prachtig magazine. ik kom snel in jullie winkel. Kan ik het magazine ook via de post ontvangen. Zodat ik het nog vaak in kan kijken.

  Zonnige groet, Petra

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Petra,

   Dank voor het compliment! In de winkels haal je het magazine gratis op. Samen met nog een aantal van onze minimagazines! Je kunt het magazine ook tegen verzendkosten bestellen in onze webshop: www.loods5.nl/loods-5-magazine-zomer-2017.

   Vriendelijke groet,

   Nienke

   Reageren
 • Anke Heijnen

  Hallo! Ik zou graag willen weten wat de afmetingen zijn van bovenstaand vloerkleed. In het magazine genoemd als "Vloerkleed - Evenaar €155,-".
  Is dit vloerkleed ook online te bestellen?

  Met vriendelijke groeten,
  Anke

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Anke, het vloerkleed heeft een afmeting van 140x250 cm en is helaas niet online verkrijgbaar. #loods5cc

   Reageren
 • Ann

  Hallo! In het Trend Atelier van Loods 5 staan in een vaas rolletjes behangpapier in indigo kleur met golvende streep. Graag wil ik weten van wie dit behangpapier is en of dit bij Loods 5 te koop is en wat het per rol kost.
  Hartelijke groet Ann

  Reageren
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...