Eigenzinnige verzameling

by Loods 5

Zoek contrast in kleuren door te kiezen voor een bank in een heftig kleurtje! Het heftige groen van deze bank komt goed tot z'n recht tegenover de warme tint van de muur. Deze eigenzinnige sfeer wordt versterkt door een bonte verzameling kunst, prints en curiosa.

IMG_2821

IMG_2829

IMG_2824
IMG_2830

Levendig groen

Het is even slikken voordat je het besluit neemt om een bank in zo'n heftige kleur te kopen. Gelukkig kun je er heel veel kanten mee op. Gecombineerd met zwart oogt hij stoer en extra fel. Gecombineerd met diverse kleurige kussens wordt het een gezellige boho sfeer. Gecombineerd met veel wit en linnen schreeuwt de bank zomer!

bank

IMG_2828

Verzameling

Wil je al jouw verzamelde kunst en prints aan de muur hangen, maar weet je niet goed hoe je een mooie compositie bereikt? En het liefst zonder meteen lukraak spijkers in de muur te slaan...

Volg deze stappen en binnen no time heb je een gebalanceerde collectie en compositie hangen!

1. Verzamel alles wat je aan de muur wil hangen.

2. Leg het uit op de grond, zodat je rustig een compositie kan bepalen. Kies hierbij 1 à 2 eyecatchers in het midden en let op balans tussen kleur, type, materiaal en grootte.

3. Maak van diverse composities tussendoor een foto en kies de beste uit.

4. knip kraftpapier op het formaat van iedere lijst of print. markeer direct waar de oogjes en of gaatjes komen te zitten.

5. Plak deze vellen in dezelfde compositie op de muur als waar je voor gekozen hebt. Gebruik hiervoor schilderstape of washitape.

6. Nu hoef je allen nog maar spijkertjes te slaan op de gemarkeerde plekken. Dan trek je de vellen er voorzichtig af en kun je alles ophangen!

IMG_2826

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

2 reacties over “Eigenzinnige verzameling”

Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...