More about: Bitz

by Loods 5

Christian Bitz heeft één duidelijke missie: Denemarken gezonder maken - op een realistische manier. Gezond zou fantastisch moeten voelen én proeven en niet gebaseerd zijn op hocus-pocus en schuldgevoel. Kort gezegd: Het gaat erom de Denen iets gezonder te willen laten leven.

821069m_1

Ondertussen is deze visie uitgegroeid tot de basis voor diverse lezingen, evenementen, een boek en een servieslijn. Alles draait om de balans vinden tussen een goed en gezond leven. Hierbij past Christian zijn kennis en ervaring als voedingsdeskundige en onderzoeksdirecteur toe.

BITZ_075 BITZ_077
BITZ_087

Deze visie zie je duidelijk terug in de sobere, stijlvolle servieslijn van Bitz. Gemaakt van hoogwaardig keramiek met prachtige kleurstellingen. Op dit servies ziet iedere maaltijd er prachtig uit!

BITZ_FAD_LILLE_ACTION_045

bitzservies

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...