More about | Beton Ciré

by Loods 5

Waterdicht, makkelijk schoon te houden, maar toch warm ogend. Dat klinken als perfecte eigenschappen van een duurzame en mooie vloer! Met beton ciré zit je goed. Mengbaar in tientallen kleuren en dus voor iedere stijl toepasbaar, is dit een veelzijdige vloer! Beton ciré is naast op vloeren en wanden ook toepasbaar op diverse andere vlakken zoals keukenbladen, tafelbladen en lampen.

maison-tessa-hop-style-deco-kinfolk-FrenchyFancy-10

Het aanbrengen van de beton ciré wordt ambachtelijk en met de hand gedaan, waardoor er een unieke stijl ontstaat. Bruizt heeft een prachtige lijn betonnen lampen en betonnen tafels die exclusief bij Loods 5 Zaandam en online verkrijgbaar zijn.

maison-tessa-hop-style-deco-kinfolk-FrenchyFancy-9

luxe_eenvoud10

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...