Vtwonen; de nieuwe collectie

by Loods 5

De nieuwe collectie vtwonen 2017 is gearriveerd. Fris, vol goede basics en altijd met een twist. De tafel kan royaal gedekt worden met grof geweven tafellinnen in kaki en antraciet, fijn glaswerk in basic vormen en bestek in mat zilver of mat zwart.

Vt-beeld

"Glaswerk en bestek stonden hoog op de verlanglijst. We wilden waardige partners op tafel naast het vtwonen servies (al jaren het best verkochte servies in Nederland). We hebben er lang naar gezocht maar dan heb je wel wat. Ik ben er ongelofelijk blij mee". Aan het woord is Tanja Saarberg, formulemanager bij vtwonen en daarmee verantwoordelijk voor de collecties van vtwonen.

Vt-beeld-tanja

De vtwonen basics worden dit voorjaar aangevuld met luchtige plaids en langwerpige kussens. Zowel in mooie lobbige linnen als in luchtige katoenen, in kaki en antraciet maar ook vergrijsd lichtroze en gewassen blauw. "Roze is een kleur die je niet snel verwacht bij vtwonen. In deze collectie is het precies de frisse touch die goed werkt met de basic materialen en kleuren die bij ons horen".

Vt-beeld3

Naast de tafel neemt ook de muur een belangrijke plaats in in de collectie. De muur wordt aangekleed met magneetborden, klemrekken van zwart ijzer en baklijsten van hout. Daarmee maak je binnen no time mooie moodboards en collages die je makkelijk kunt wisselen. "De magneetborden zijn mijn favoriet. Net weer even anders van vorm en met een opstaande randje. Dat randje geeft ze diepte, dat zijn kleine details die ervoor zorgen dat precies deze borden nou zo 'vtwonen' zijn. In mijn keuken hangen er een paar bij elkaar, de perfecte plek voor tekeningen, een goed recept, een polaroid of een lief kattebelletje" aldus Tanja.

Vt-beeld2

"En de nieuwe vloerkleden zijn te gek. Super zacht, authentiek door de onregelmatig geweven draden en prachtig afgewerkt met mooie gevlochten strengen. Zo fijn!
Met een paar items uit deze collectie verander je het warme winterhuis in een basic fris voorjaarshuis.

"Ik hoop dat jullie net zo blij worden van deze collectie als ik, enjoy!”

 


SHOP VTWONEN


 

Vt-beeld4

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...