More about: Puik-Art

by Loods 5

"Waarom gaat er toch zo veel creatief talent verloren?" Dat was de vraag die de mensen achter Puik-Art stelden toen ze 3,5 jaar geleden begonnen.

rare-setting-2

Deze vraag vormde de basis voor hun missie: aanstormend talent spotten, hun ontwerpen te produceren en de jonge designers op de voorgrond zetten. Ze zien de potentie en creativiteit van jonge Nederlandse ontwerpers: zij hebben nog een hele pure blik op design en denken zonder grenzen. Alle ontwerpen van Puik-Art zijn origineel en echt Dutch Design.
Puik-Art staat voor bold, uitdagend, fris en toegankelijk. De producten zijn niet gemaakt om naar te kijken, maar om te gebruiken. De kunstwerkjes zijn functioneel en minimalistisch in de eerste plaats, maar hebben nét dat gedurfde randje, waardoor ze stuk voor stuk échte statement pieces voor in jouw huis zijn.

hat-black-spots

puikart_hat

de Hat Koeler.

De Hat koeler is gemaakt van EEP, een materiaal dat al veel gebruikt wordt in de verpakkings- en veiligheidsindustrie, maar wat nog onvoldoende gewaardeerd wordt voor haar esthetische waarde. Door het gebruik van EEP wordt dit product een gedurfd stukje Dutch Design op jouw tafel: functioneel en modieus. Klaar om jouw wijnfles of champagne perfect koel te houden.

Ontworpen door Illias Ernst.

octa-setting-10

De Octray
De bijzondere vorm en het materiaal, roestvrijstaal, de Octray een aanwinst. Dit dienblad combineert de vormen van de oorspronkelijke rechthoekige of ronde dienbladen. Je kunt hem gebruiken voor het serveren van een kopje thee, of op tafel laten staan met leuke planten en kaarsen. Door de openingen aan de zijkanten is het dienblad makkelijk te gebruiken, de rubberen onderkant voorkomt wegglijden en het beschadigen van de tafel.

Ontworpen door Linde Heijmerink.

 

octray-black-setting-1

clork-setting-6

 

 

 

De Clork
Deze stijlvolle tafelklok rust op één hoek, die voortkomt uit de vorm van de klok, de cirkel. De vorm en de bijzondere combinatie van materialen maakt deze klok fijn om (meerdere keren per dag!) naar te kijken. 

Ontworpen door Ilias Ernst.

 

 

bekijk-meer

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...