Herfst in twee trends

by Loods 5

Dit jaar hebben we kunnen genieten van een heerlijke nazomer... Dagen lang op het strand, tot laat hangen in de tuin of borrelen op je balkon! Zolang het maar buiten was, want iedereen pikt die nazomerse dagen graag mee...

Toch lijkt het erop dat die tijd nu voorbij is en dat iedereen weer meer binnenshuis gaat leven dan buitenshuis! Vandaar dat we deze week door de trends bladeren!

img_9551-edit

img_9521-edit

Vanuit ontdekte trends voor de herfst 2016 stelden wij een moodboard samen met fijn beeld, dat twee van deze trends benadrukt: velvet & urban jungle. Om van je zomerse interieur om te schakelen naar een winters interieur is best een grote stap. De herfst is hier een mooie tussenfase voor. Langzaam creëer je een warmere sfeer in huis, en neem je de natuur mee van buiten naar binnen.

Het moodboard is samengesteld met beelden van Pinterest. Naast een moodboard hebben wij ook een eigen kleurenpalet samengesteld.

Door niet alleen kleuren, maar ook materialen met elkaar te combineren, krijg je een goede sfeerimpressie.

img_9569-edit

urbanjungl

De urban jungle trend maakte zijn intrede al in 2014! De natuur naar binnen halen is nog steeds populair! Waar het begon met een mini-cactus, kan het nu niet groot genoeg. Maar niet alleen met planten breng je de trend in huis. Ook in prints op kussens of afdrukken in servies zie je urban jungle terug!

img_9508-edit
img_9533-editvelvet
De trend die terug is van weggeweest! De chique, zachte en warme uitstraling van deze stof is een absolute sfeermaker in je interieur deze herfst. Velvet mag opvallen dus durf voor kleur te kiezen!
Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...