Vakantie in eigen tuin

by Loods 5

Ga je niet meer weg deze zomer en heb je vakantie? Neem het er dan van in je eigen tuin! Breng elementen in je tuin die je het vakantiegevoel geven. Dit zal ervoor zorgen dat je toch nog het gevoel hebt dat je er even tussenuit bent wanneer de zon schijnt of als het lekker weer is. Hieronder een paar tips die je in je tuin kunt toepassen.

TIP 1

Zet een palmboom in je tuin, op je balkon of op je dakterras. Ben je bang dat je palmboom de winter niet zal halen?  Er is een winterharde palmboom die tegen het Nederlandse klimaat kan: Trachicarpus fortunei. Zo kun je er het hele jaar door plezier van hebben!

vakantietuin1

TIP 2

Maak een vijver(tje) in je tuin. Je kunt hierbij gebruik maken van vijver elementen zoals een waterval of een fontein, waterplanten, keien of zelfs vissen. Het geluid van water kan voor ontspanning zorgen.

vakantietuin2 vakantietuin3

TIP 3

Maak een pergola en hang daar een hangmat in of zorg dat je op een andere manier een hangmat kunt ophangen. Heerlijk om in te relaxen met een boek en ook heel leuk voor de kids om met z’n allen in te spelen.

vakantietuin4

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...