Insecten in huis

by Loods 5

In dit #ID kom je insecten op allerlei manieren tegen. In de vorm van behang, in mooie lijsten of als DIY aan de muur. Op een basis van natuur- en neutrale kleuren. Zo is er veel wit, lichtgrijs, hout in verschillende tinten en staal te zien. 

IMG_8539 IMG_8549
IMG_8546editIMG_8538edit IMG_8536 IMG_8540

IMG_8542

DO IT YOURSELF TIME!

Wil jij ook deze leuke insecten van touw maken? Kies dan het soort insect wat je wilt maken, teken deze met potlood op bijvoorbeeld hout. Sla daarna spijkers in op de lijnen van de tekening. Gum de lijnen die nog te zien zijn weg. Tot slot wikkel je met touw om de spijkers de vorm van het insect en klaar is je creatie!
stipjes

artikeltjes

1. Bamboe hanglamp - House Doctor

2. Wijnglas witte wijn - Schott Zwiesel

3. Wijnglas rode wijn - Schott Zwiesel

4. Wandrek William - Pracht Interieur 

5. Schoolplaat Insecten - Little & Pure Productions 

6. Houten hand - HAY 

7. Massief houten schaal - New Rootz 

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...